Arkitekten Alfredo Arribas overtok familiens gård i 2001 og begynte å lage vin. Gården omfatter 50 ha oliventrær, mandeltrær og skog og 25 ha vinmark.
Vins Nus = nakne viner
Vins Nus er Alfredo Arribas siste vinprosjekt og springer ut av ønsket om å lage friske, lette og delikate viner fra nord i Priorat. 11 ha vinmarker kultiveres etter biodynamiske prinsipper og ligger 500 – 800 m.o.h. mot toppene av Montsant-fjellene hvor middelhavsbrisen kjøler ned avlingene om sommeren.
SiurAlta, Montsant
Druer fra de høyestliggende vinmarkene spontanfermenteres i hele klaser med stilk i små ståltanker og amforaer i forskjellige former.
InStabiles, Priorat
Druene spontanfermenteres hovedsaklig i hele klaser med kort skallmaserasjon. Vinene modnes på små sementtanker og amforaer av keramikk, porselen eller glass. Forskjellige årganger blandes i noen tilfeller ved tapping.