Arkitekten Alfredo Arribas overtok familiens gård i 2001 og begynte å lage vin. Gården omfatter 50 ha oliventrær, mandeltrær og skog og 25 ha vinmark. Les mer
Opprinnelse: Spania, Tarragona, Priorat, GratallopsDrue: 25 % Garnacha blanca, 25 % Macabeu, 25 % Cartoixa, 25 % Muscat de viñedosJordsmonn: Skifer, Quarts (lokalt kalt Llicorella)- og sandholdig leireVinmark plantet: 1960-1970Innhøstingsmetode: Plukket og selektert for håndUtbytte: 35 hl/haFermentering: Spontanfermentert. 2 md. skallmaserasjon i amforaModning: I amforaKlaring og filtrering: Uklaret og ufiltrertSertifisering: Jobber etter biodynamiske prinsipperInnholdsdeklarasjon: Kun druer
Overdrevent inntak av alkohol kan være skadelig. For mer info, klikk her.