Arkitekten Alfredo Arribas overtok familiens gård i 2001 og begynte å lage vin. Gården omfatter 50 ha oliventrær, mandeltrær og skog og 25 ha vinmark. Les mer
Opprinnelse: Spania, Tarragona, Priorat, GratallopsDrue: 50% Granache Tinto, 50% Granache BlancoJordsmonn: Skifer, Quarts (lokalt kalt Llicorella)- og sandholdig leireVinmark plantet: 1950-1960Innhøstingsmetode: Plukket og selektert for håndUtbytte: 45 hl/haFermentering: SpontanfermentertModning: 54 liters glassklokker (demijohns)Klaring og filtrering: Uklaret og ufiltrertSertifisering: Nei. Jobber etter biodynamiske prinsipperInnholdsdeklarasjon: Kun druerMatmatch: Fisk, Grønnsaker, Lyst kjøtt, Skalldyr
Overdrevent inntak av alkohol kan være skadelig. For mer info, klikk her.