Vino di Anna er en liten familiedrevet vingård ved landsbyen Solicchiata på nordsiden av vulkanen Etna på Sicilia. I 2008 begynte Anna Martens og Eric Narioo å lage vin sammen før de i 2010 kjøpte sin første vinmark og en 250 år gammel vinkjeller som de resaturerte.
Anna Martens er oppvokst i Adeliade, Australia hvor hun studerte enologi. Etter endte studier reiste hun utenlands og høstet erfaring fra Burgund, New Zealand, Mendoza, Corbières, Stellenbosch og Toscana. I 2005 besøkte hun Etna for første gang og jobbet 3 år hos Passopisciaro før hun startet Vino di Anna sammen med Eric Narioo i 2010.
Franske Eric Narioo har reist verden rundt etter jordsmonnvin og er grunnlegger av det britiske vinimportselskapet Les Caves de Pyrene. Han står også bak en rekke vinbarer og restauranter i London bl.a. Terroirs.
I dag eier de 6 hektar vinmarker som kultiveres på biodynamisk vis. Vinmarkene er plantet med Nerello Mascalese til røde viner, og en blanding av lokale druesorter hvor Grecanico og Carricante er hovedsortene for hvite viner.