
I 2011 startet ekteparet Andrew og Emma Nielsen mikronegosiant-prosjektet «Le Grappin» i Beaune i Burgund. Andrew, som er født i Australia, reiste verden rundt i fem år og jobbet for vinhåndverksmakere i California, Central Otago, Burgund og Yarra Valley før han sammen med Emma slo seg ned i Burgund for å oppsøke upopulære og mindre verdsatte deler av området.
De søker vinbønder som gjennom hele året pleier vinmarkene sine med omtanke og oppmerksomhet for å kunne høste druer av best mulig kvalitet. Deres jobb er å sikre at vinen når sitt virkelige potensiale, og akkurat som vinbøndene jobber de for hånd, og gir hver vin den samme omtanke og oppmersomheten i kjelleren som vinbøndene gjør i vinmarkene.
Du grappin-vinene er lettdrikkelige viner laget på druer fra utvalgte vinbønder i Mâconnais, Beaujolais og Rhône. Akkurat som Le grappin-vinene lages de for hånd med samme lidenskap og respekt for råvaren.