Det italienske vinhuset Carpineti har vært i Carpineti-familien i generasjoner. I dag drives det av Marco Carpineti som tok over i 1986. Han kultiverer til sammen 41 hektar med vinmark, i og rundt, oldtidsbyen Cori, 56 kilometer sørøst for Roma. I vinmarken benyttes kun hest og økologiske kultiveringsmetoder ble innført allerede i 1994. Les mer
Opprinnelse: Italia, Lazio, Monti Lepini, CoriDrue: BelloneJordsmonn: Fossil sjøbunn og kalkholdig leireVinmark plantet: 1970 - 1980Innhøstingsmetode: Plukket og selektert for håndUtbytte: 55 hl/haFermentering: SpontanfermentertModning: I ståltankKlaring og filtrering: Uklaret og ufiltrertSertifisering: ØkologiskOm produktet: Naturlig annengangsfermentering på flaske. Min 24 mnd på bunnfall før degorgering.Innholdsdeklarasjon: Druer og svovel (<40 mg/l)Matmatch: Aperitiff, Fisk, Skalldyr, Uten matTilsatt svovel
Overdrevent inntak av alkohol kan være skadelig. For mer info, klikk her.