skip to Main Content

Skrei er en fabelaktig og bærekraftig delikatesse og internett flommer over av gode oppskrifter som utvider bruksområdet utover klassisk skreimølje og trukket fisk.

Men uavhengig av om man velger smørsaus, grillede grønnsaker, rotfruktpuré, risotto eller ratatouille som tilbehør, beholder skreien sin egenart med utpreget smak av hav, flott tekstur og fast konsistens.

Selv om valget av vin vil avhenge av tilbehøret er det likevel noen hovedregler som sikrer at man utnytter fiskens unike smaksegenskaper:

  • Viner med god friskhet og saftig frukt utfyller skreiens salte preg og lett tørre ettersmak.
  • Viner med sjømineralsk preg fremhever smaken av hav.
  • Viner med tanniner fra fatlagring kan lett kræsje med skreiens delikate smak.

Disse retningslinjene er lett forenlige med egenskapene til de perlende vinene fra Casa Belfi. Spesielt Casa Belfi Naturalmentefrizzante som er tilgjengelig i mer enn 70 butikker.

Casa Belfi Naturalmentefrizzante

Les mer om produktet og produsenten.
Bestill her!

Dagens Næringsliv: 86 poeng
Apéritif
: 86 poeng
Vinforum
: ★ ★ ★ ★

Casa Belfi Colfondo Anfora Prosecco

Casa Belfi Anfora Magnum

Les mer om produktet og produsenten.
Bestill her!

Casa Belfi Naturalmentefrizzante Rosso

Les mer om produktet og produsenten.
Bestill her!

Dagens Næringsliv: 88 poeng