Skip to content
Thumbnail

Joan Ramón og hans kone Carmen etablerte i 1997 vinhuset Escoda-Sanahuja utenfor landsbyen Prenafeta i Montblanc. Her kultiverer de ni hektar vinmarker etter biodynamiske prinsipper under appellasjonen Conca de Barberà.

Joan Ramón har vært en sentral person i å etablere «det nye Spania». Hans engasjement for å kultivere vinmarkene i tråd med naturen og gjeninnføre polykultur, har i sin tur inspirert andre produsenter til å gjøre det samme.

Ekteparet kultiverer i tillegg til druer 24 hektar land. Dette er fordelt på 15 hektar oliventrær, som det produseres olivenolje av og 5 hektar med mandeltrær. I tilleg dyrker de grønnsaker til eget forbruk og 4 hektar korn som steinmales av den lokale mølla og deretter blir til brød hos den lokale bakeren.

I 2013 overtok Joan Ramón som en av fire partnere tapasrestauranten Can Cisa. Can Cisa / Bar Brutal er en uformell vinbar som serverer mat i toppklasse og har per dags dato (2015) Spanias beste utvalg av vin som er laget med minst mulig inngripen.

Produktfilter Showing the single result
Kategorier
Land
Region
Druetype
Matmatch
Tilsatt svovel
Produkt
Produsent
Kategori Årg. Land
Region
Drue(r) Utvalg
Status
Volum (l) VP-nr.
EPD-nr.
VP pris
Hvitvin Oransjevin 2021 Spania
Catalunya
Macabeu BU
Ny årgang! - mai 2022
0,75 1977801
4117628
kr 339,90Bestill
Overdrevent inntak av alkohol kan være skadelig. For mer info, klikk her.