skip to Main Content
Thumbnail

Joan Ramón og hans kone Carmen etablerte i 1997 vinhuset Escoda-Sanahuja utenfor landsbyen Prenafeta i Montblanc. Her kultiverer de ni hektar vinmarker etter biodynamiske prinsipper under appellasjonen Conca de Barberà.

Joan Ramón har vært en sentral person i å etablere «det nye Spania». Hans engasjement for å kultivere vinmarkene i tråd med naturen og gjeninnføre polykultur, har i sin tur inspirert andre produsenter til å gjøre det samme.

Ekteparet kultiverer i tillegg til druer 24 hektar land. Dette er fordelt på 15 hektar oliventrær, som det produseres olivenolje av og 5 hektar med mandeltrær. I tilleg dyrker de grønnsaker til eget forbruk og 4 hektar korn som steinmales av den lokale mølla og deretter blir til brød hos den lokale bakeren.

I 2013 overtok Joan Ramón som en av fire partnere tapasrestauranten Can Cisa. Can Cisa / Bar Brutal er en uformell vinbar som serverer mat i toppklasse og har per dags dato (2015) Spanias beste utvalg av vin som er laget med minst mulig inngripen.

Produktfilter Ingen treff
Kategorier
Land
Region
Druetype
Matmatch
Tilsatt svovel

Ingen produkter ble funnet som passer dine valg.