skip to Main Content
Thumbnail

Joan Ramón og hans kone Carmen etablerte i 1997 vinhuset Escoda-Sanahuja utenfor landsbyen Prenafeta i Montblanc. Her kultiverer de ni hektar vinmarker etter biodynamiske prinsipper under appellasjonen Conca de Barberà.

Joan Ramón har vært en sentral person i å etablere «det nye Spania». Hans engasjement for å kultivere vinmarkene i tråd med naturen og gjeninnføre polykultur, har i sin tur inspirert andre produsenter til å gjøre det samme.

Ekteparet kultiverer i tillegg til druer 24 hektar land. Dette er fordelt på 15 hektar oliventrær, som det produseres olivenolje av og 5 hektar med mandeltrær. I tilleg dyrker de grønnsaker til eget forbruk og 4 hektar korn som steinmales av den lokale mølla og deretter blir til brød hos den lokale bakeren.

I 2013 overtok Joan Ramón som en av fire partnere tapasrestauranten Can Cisa. Can Cisa / Bar Brutal er en uformell vinbar som serverer mat i toppklasse og har per dags dato (2015) Spanias beste utvalg av vin som er laget med minst mulig inngripen, og

Besøk produsentens hjemmeside her.

Produktfilter 3 produkter
Kategorier
Land
Region
Druetype
Matmatch
Tilsatt svovel
Produkt
Produsent
Kategori Årg. Land
Region
Drue(r) Basis/BU
Status
Volum (l) VP-nr. VP pris
Hvitvin 2013 Spania
Catalunya
Chenin Blanc BU
0,75 1977701
kr 279,90

Utsolgt

Hvitvin 2013 Spania
Catalunya
Macabeu BU
0,75 1977801
kr 320,00Bestill
Rødvin 2013 Spania
Catalunya
50 % Garnacha, 40 % Cariñena, 10 % Sumoll BU
0,75 933601
kr 210,00

Utsolgt

Overdrevent inntak av alkohol kan være skadelig. For mer info, klikk her.