Joan Ramón og hans kone Carmen etablerte i 1997 vinhuset Escoda-Sanahuja utenfor landsbyen Prenafeta i Montblanc. Her kultiverer de ni hektar vinmarker etter biodynamiske prinsipper under appellasjonen Conca de Barberà. Les mer
Opprinnelse: Spania, Catalunya, Conca de Barberà, PrenafetaDrue: Chenin BlancJordsmonn: Kalkholdig leireVinmark plantet: 2006Innhøstingsmetode: Plukket og selektert for håndUtbytte: 35 hl/haFermentering: Spontanfermentert. 1 til 2 dager skallmaserasjon før druene presses lettModning: I tinajas (amfora) i 5 md.Klaring og filtrering: Uklaret og ufiltrertSertifisering: Nei. Jobber etter biodynamiske prinsipperInnholdsdeklarasjon: Kun druerMatmatch: Fisk, Grønnsaker, Lyst kjøtt, Svin
Overdrevent inntak av alkohol kan være skadelig. For mer info, klikk her.