Castell d’Age er et katalansk vinhus bygd opp av tre generasjoner foregangskvinner. Man kan trygt si at Aurelia, bestemoren til Olivia Junyent som i dag styrer gården, var en kvinne forut for sin tid. På 60-tallet begynte hun med å plante nye vinstokker på familiegården i cavaregionen Penedès i Spania. Det var svært uvanlig å plante nye vinstokker på den tiden. Og det var helt uhørt å gjøre det som kvinne.
Mens Aurelia solgte druematerialet til andre vinhus, tok svigerdatteren Anne Marie gården et steg videre da hun overtok driften og begynte å lage egen vin av de samme druestokkene. I 1988 la Anne Marie også om til økologisk drift. Castell d’Age fikk med dette pionerstatus i regionen, som en av de første vingårdene som lagde økologisk cava og vin.
Respekt for naturen og målet om å lage et renest mulig produkt fikk Olivia til å gå over til biodynamisk produksjon i 2012. Hele gården på 140 hektar er derfor i dag Demeter-sertifisert. Castell d’Age benytter kun kugjødsel og naturlige biodynamiske preparater i markene. Fraværet av plantevern- og insektmidler har bidratt til et frodig liv mellom vinrankene, som sikrer biologisk mangfold og god pollinering.
Det er heller ingen snarveier i vinkjelleren, og vinene spontangjæres og lages helt uten tilsetninger annet enn litt svoveldioksid ved flasking. Den kompromissløse tilnærmingen resulterer i flotte, rene viner som representerer druer, jordsmonn og vekstvilkår.