Ōta Shuzō ligger sentralt i Japan og dagens eiere er direkte nedstammet fra samuraien Sukenaga Ota(1432-1486). Familien har laget sake siden slutten av 1600-tallet, men bryggeriet ble grunnlagt i 1874 og dyrker for det meste sin egen ris. Les mer
Opprinnelse: Japan, ShigaType: Genshu, Junmai, NamaFermentering: Kultivert gjærPoleringsgrad: 70 % (30 % av ytterskallet er slipt bort)Pasteurisering: UpasteurisertKlaring og filtrering: KarbonfiltrertOm produktet: Kokoro er lite polert og får et tørt, friskt og fruktig sitruspreg. Saken har veldig høy kvalitet og har stor flerbruksverdi, og er en veldig god introduksjon til sakens verden. Kan serveres kjølig, romtemperert eller varm, og kan drikkes alene eller til et stort utvalg av retter avhengig av serveringstemperatur. Kan stå åpen i flere år.Innholdsdeklarasjon: Ris, vann, gjærMatmatch: Fisk, Lyst kjøtt, Skalldyr, Uten mat
Overdrevent inntak av alkohol kan være skadelig. For mer info, klikk her.