Camillo Donati holder til i Langhirano, 20 minutter sør for Parma i Emilia-Romagna, i Nord-Italia. Her kultiverer han 21 hektar med vinmark etter biodynamiske prinsipper. Alle vinene tappes på flaske uten filtrering og tilsettes deretter 7 prosent ugjæret søt malvasia. Vinene får derfor en naturlig annengangsgjæring på flaske, og bunnfall kan forekomme. Les mer
Opprinnelse: Italia, Emilia-Romagna, Parma, LanghiranoDrue: Malvasia di CandiaJordsmonn: Kalkholdig leireVinmark plantet: 1970-1980Innhøstingsmetode: Plukket og selektert for håndUtbytte: 45 hl/haFermentering: SpontanfermentertModning: I flaskeKlaring og filtrering: Uklaret og ufiltrertSertifisering: Økologisk. Jobber etter biodynamiske prinsipperInnholdsdeklarasjon: Druer og svovel (<10 mg/l)Matmatch: Aperitiff, Fisk, Svin, Uten matTilsatt svovel
Overdrevent inntak av alkohol kan være skadelig. For mer info, klikk her.