skip to Main Content

Druer skal presses hos champagneprodusenten Fleury

Håndverk og kvalitet

Ved vernissasjer, premieutdelinger, feiringer, høytider og skipsdåp inngår et felles element: musserende vin. Vin med kullsyre. Om det er spansk cava, italiensk prosecco, crémant eller champagne er det måten boblene er skapt på som skiller håndverk og kvalitet fra industri og hype.

Méthode non dos

Alle våre musserende viner er spontanfermenterte og fremstilt uten tilsetning av kullsyre, kun litt svovel ved tapping i enkelte tilfeller. De gjæres etter klassiske og tradisjonelle metoder som gjør vinene komplekse og lagringsdyktige.

Dégorgement manuel

Alta Alella Bruant Cava Brut Nature

Les mer om produktet og produsenten.
Bestill her!

Apéritif: 88 poeng

Cinque Campi Cinquecampi Rosso

Les mer om produktet og produsenten.
Bestill her!

Dagens Næringsliv: 87 poeng
Apéritif: 85 poeng
Vinforum
: ★ ★ ★ ★

Cinque Campi Terbianc

Les mer om produktet og produsenten.
Bestill her!

Dagens Næringsliv: 87 poeng
Apéritif: 86 poeng

Champagne Fleury Brut Nature Non Dos

Fleury Blanc de Noirs Brut Nature

Les mer om produktet og produsenten.
Bestill her!

Aperitif: 89 poeng
Dagens Næringsliv: 91 poeng

Fleury Sonate N°9 Opus 10 Extra Brut

Les mer om produktet og produsenten.
Bestill her!

Dagens Næringsliv: 91 poeng
Aperitif:
93 poeng

Pirouettes Crémant Zéro Dosage

Les mer om produktet og produsenten.
Bestill her!

Dagens Næringsliv: 85 poeng
Apéritif: 86 poeng
Vinforum: ★ ★ ★ ★