Cinque Campis vinmarker ligger i åssiden over Reggio, i Emilia-Romagna. Gården og vinåkrene har gått i arv fra far til sønn i over 200 år. Vanni Nizzoli holder stafettpinnen nå. Les mer
Opprinnelse: Italia, Emilia-Romagna, Reggio Emilia, Puianello di Quattro CastellaDrue: 60 % Grasparossa, Malbo Gentil 20 % og Marzemino 20%Jordsmonn: Kalkholdig leireVinmark plantet: 1970-1980Innhøstingsmetode: Plukket og selektert for håndUtbytte: 45 hl/haFermentering: Spontanfermentert. 10 dager skallmaserasjon i åpne fat. Naturlig annengangsgjæring på flaskeModning: I flaskeKlaring og filtrering: Uklaret og ufiltrertSertifisering: BiodynamiskInnholdsdeklarasjon: Kun druerMatmatch: Lam og sau, Lyst kjøtt, Småvilt, Svin
Overdrevent inntak av alkohol kan være skadelig. For mer info, klikk her.