skip to Main Content

Angiolino Maule Sassaia

Les mer om produktet og produsenten.
Bestill her!

Vinforum: “100 % garganega fra Gambellara. Frisk, tiltalende og lavt svovlet naturvin med innslag av epler, blomster, appelsiner og mineraler på duft. Middels fyldig vin med stor konsentrasjon og lengde, middels syre, merkbare tanniner og fast, tørr og lett bitter finish.” ★★★★
Apéritif: “Gullgul. God karakter med syltet og tørket frukt, parfymert. Fyldig og konsentrert med god fruktkarakter, fint skallpreg, lang fast ettersmak. En god og lovende vin som tåler 8 år. Meget godt kjøp.” 88 poeng

Carussin Moscato Filari Corti

Les mer om produktet og produsenten.
Bestill her!

Aperitif: «En deilig moscato som tåler 2-3 år. Meget godt kjøp.» 87 poeng
Dagens Næringsliv: «Dufter av hyllebærblomst, lime og eplekart. Søt og fruktig med en balansert syre og en lang fyldig utgang. Fyldig mousse og fin lengde.» 87 poeng

Castell’in Villa Chianti Classico Riserva Magnum

Les mer om produktet og produsenten.
Bestill her!

Vinforum: “100 % sangiovese. Ungdommelig og tiltalende riserva med innslag av kirsebær, lær, modent kjøtt og et streif av krydder og tobakk på duft. Fyldig, rik og strukturert vin med flott frukt i munnen, fin syre, stor lengde og fast og tørr finish. Tradisjonelt laget. Flott riserva i en rikere stil enn årgang 2008.” ★★★★★
Dagens Næringsliv: “Krydret duft av kirsebær og nøtter. Lett strukturert og moden frukt på smak med lange faste tanniner kombinert med en fersk og klassisk frukt. Nydelig chianti.” 91 poeng

Castell'in Villa Vin Santo '97

Castell’in Villa Vin Santo

Les mer om produktet og produsenten.
Bestill her!

Vinforum: “Frisk, kompleks og noe utviklet vin santo med innslag av tørket frukt, sukat, karamell og et streif av sirup og honning på duft. Tykk, søt og lekker i munnen med fin syre, stor konsentrasjon og lengde og delikate tørrstoffer i finish. Tradisjonelt laget vin santo av sublim kvalitet.” ★★★★★
Apéritif: “Rødgyllen. Volatil med fint preg av appelsinskall, fiken, mye tørkete blomster. Veldig konsentrert og intens med god syre, god fedme og viskositet, sitter lenge. En virkelig flott 19 år gammel vin santo som holder evig. Verd prisen.” 93 poeng

Château de Béru Chablis Magnum

Les mer om produktet og produsenten.
Bestill her!

Dagens Næringsliv: “Mineralsk duft med innslag av epler. Fyldig og lett bløt mineralsk frukt på smak med en balansert syre og en lang tørr fersk finish.” 88 poeng

Collecapretta Buscaia

Les mer om produktet og produsenten.
Bestill her!

Apéritif: “Gullgul. God fedme, fint skallpreg, tørket og syltet gul frukt, litt grønt. Fyldig med god kjøttfull frukt, fin syre, godt med stoff, lang fast ettersmak. En herlig vin som tåler 5-6 år. Meget godt kjøp.” 88 poeng
Dagens Næringsliv: “Dufter av brødbakst og gule steinfrukt. Fyldig og rik konsentrert lett moden krydre frukt med en balansert frisk syre.” 88 poeng

Collecapretta Il Rossodatavola

Les mer om produktet og produsenten.
Bestill her!

Vinforum: “Fremstilt primært av sangiovese fra Spoleto. Frisk, ueiket og usvovlet umbriavin med innslag av kirsebær, plommer, blomster og et streif av krydder på duft. Middels fyldig og frisk også i munnen, med frukt hele veien, fin syre og tørr finish.” ★★★★
Apéritif: “Klar rød. God og moden duft med innslag av plommer, innsmigrende. Bløt og fruktig med fin syre, leskende og lang, fruktig frisk og lang. En leskende og god vin som tåler 3-4 år. Godt kjøp.” 87 poeng
Dagens Næringsliv: “Dufter av plommer og moreller med hint av lær. Fersk frukt på smak med balanserte og lange tanniner.” 88 poeng

Collecapretta Vigna Vecchia

Les mer om produktet og produsenten.
Bestill her!

Apéritif: “Gullgul. Fet rik duft med fint blomsterpreg, god moden og syltet gul frukt, fin karakter. Stor munnfølelse, flott frukt, fin syre, godt med stoff, lang ettersmak. En flott og lovende vin som tåler 8 år. Meget godt kjøp.” 89 poeng
Dagens Næringsliv: “Dufter av fårikål og moden ost. Bløt og lett moden frukt på smak med en fersk og tørr utgang. Fin fylde.” 88 poeng

Fattoria Di Lucignano Chianti Colli Fiorentini

Fattoria di Lucignano Chianti Colli Fiorentini

Les mer om produktet og produsenten.
Bestill her!

Foradori Fuoripista Pinot Grigio

Les mer om produktet og produsenten.
Bestill her!

Apéritif: “Lys rosa. Parfymert med fin lysere rød frukt, fruktskall. Fyldig og konsentrert med veldig god frukt, fin syre, godt med stoff, lang ettersmak. En herlig vin som tåler 5-6 år. Meget godt kjøp.” 90 poeng

Amandi Valdedios Sidra de Asturias Natural

Les mer om produktet og produsenten.
Bestill her!

Dagens Næringsliv: “Duft av gule epler, høy og blomster. Tørr og strukturert på smak med en avdempet og delikat syrlig eplefrukt. Tørr og lang finish.” 88 poeng

Meinklang Burgenland Red

Les mer om produktet og produsenten.
Bestill her!

Vinforum: “Frisk, ren og ueiket østerriksk rødvin med innslag av mørke bær, blomster og et streif av krydder på duft. Middels fyldig og saftig vin med myk inngang, frukt hele veien, fin syre og fast og tørr finish.” ★ ★ ★ ★ ★
Dagens Næringsliv: “Dufter av roser og rød steinfrukt. Fersk og delikat frukt på smak med en frisk syre og lette tanniner.” 85 poeng
Apéritif
: “En leskende og god vin som tåler 3-4 år. Meget godt kjøp” 85 poeng

 

Meinklang Burgenland Red BiB

Les mer om produktet og produsenten.
Bestill her!

Vinforum: “Frisk, ren og ueiket østerriksk rødvin med innslag av mørke bær, blomster og et streif av krydder på duft. Middels fyldig vin med myk inngang, fin syre og fast og tørr finish.” ★ ★ ★ ★
Apéritif: “En veldig god boksvin. Meget godt kjøp.” 85 poeng
Dagens Næringsliv
: “Dufter av røde bær og plommer. Fersk og delikat fersk frukt med lette tanniner og en saftig fersk utgang.” 85 poeng

Meinklang Naken Grüner Veltliner

Les mer om produktet og produsenten.
Bestill her!

Aftenposten: “Er det ditt første møte med druen Grüner Veltliner? Da starter vi her. Wow! Kjenn hvordan intensiteten i smaken bare øker og øker etter at du har svelget. Biodynamisk produsent mange kjenner fra før. Smak av eple, sitron og nyper.” Terningkast 6 (2016)
Vinforum: “Frisk, ren og ufiltrert grüner med merkbar co2 og innslag av epler, fersken, pære, anis og et streif av urter på duft. Slank og lett syrlig vin med moderat alkohol, god lengde og lett bitter, knusktørr og eplepreget finish.” ★★★★
Apéritif: “Gulgrønn. Delikat med fint mineral- og druepreg. God munnfølelse, fin syre, leskende med ørlite bitt mot slutten, frisk finish. En herlig vin som tåler 3-4 år. Meget godt kjøp.” 86 poeng (2016)

Monastero Trappiste Coenobium

Les mer om produktet og produsenten.
Bestill her!

Vinforum: “Fremstilt av trebbiano, malvasia og verdicchio; fra et lukket nonnekloster. Frisk og tiltalende laziovin med innslag av epler, fersken, blomster og et streif av urter på duft. Middels fyldig og frisk også i munnen, med god lengde og tørr og lett bitter finish.” ★★★★
Apéritif: “Gullgul. Kul duft med fint skallpreg, blomster, fin karakter. Fyldig og konsentrert med flott frukt, leskende og god, fine skalltanniner, men også svært godt integrert med god syrlig finish. En herlig vin som tåler 5-6 år. Meget godt kjøp.” 89 poeng
Dagens Næringsliv: “Dufter av søt og gul steinfrukt. Sødmefull og bløt moden frukt med en balansert syre og en lang tørr fyldig utgang.” 89 poeng

Monastero Trappiste Coenobium Ruscum

Les mer om produktet og produsenten.
Bestill her!

Vinforum: “Fremstilt av trebbiano, malvasia og verdicchio; med mer skallkontakt enn den vanlige Coenobium. Frisk og tiltalende laziovin med innslag av epler, sitrus, sitrusskall, fersken, blomster og et streif av urter på duft. Middels fyldig og frisk også i munnen, med god lengde og markante tørrstoffer i finish.” ★★★★
Apéritif: “Gyllen. God og åpen duft med tørket gul og oransje frukt, blomster. Fyldig og konsentrert med veldig god skallkarakter, god fasthet, lang ettersmak med appelsinskall. En tørr og fast vin som tåler 6-7 år. Meget godt kjøp.” 88 poeng
Dagens Næringsliv: “Noe lukket på duft med hint gul kjernefrukt. Fyldig og lett moden frukt med en fin konsentrasjon på smak. Balansert syre og tørr finish.” 89 poeng

Montesecondo Chianti Classico Magnum

Les mer om produktet og produsenten.
Bestill her!

Vinforum: “80 % sangiovese, 15 % canaiolo og 5 % colorino. Frisk og tiltalende chianti classico med kjølig frukt og innslag av kirsebær, moreller, blomster og et streif av fat på duft. Pent fyldig og saftig vin med fin syre, god konsentrasjon og lengde og stram, fast og tørr finish. Biodynamisk dyrket.” ★★★★★
Dagens Næringsliv: “Dufter av krydder, mandler og kirsebær samt blomster. Stramme tanniner med en sursøt konsentert frukt. Lang tørr finish. ” 89 poeng

Vicara Grignolino del Monferrato Casalese

Les mer om produktet og produsenten.
Bestill her!

Vinforum: “Lys, frisk og druetypisk grignolino med innslag av røde bær, blomster og et streif av krydder og lær på duft. Pent fyldig, saftig, syrlig og strukturert vin med god lengde, merkbare tanniner og stram og tørr finish. Vellykket grignolino.” ★★★★★