Det familiedrevne siderhuset Mayador ble etablert i 1939 av Manuel Busto. Siderhuset drives i dag videre av andre og tredje generasjon. De holder til i Villaviciosa, i regionen Asturias i det nordvestlige hjørnet av Spania. Les mer
Opprinnelse: Spania, Asturias, VillaviciosaDrue: Like deler durona de tresali, regona, verdialona, de la riega og raxaoJordsmonn: Kalkholdig leireVinmark plantet: 1765-1995Innhøstingsmetode: Plukket og selektert for håndFermentering: SpontanfermentertModning: I flaskeKlaring og filtrering: Uklaret og ufiltrertSertifisering: Jobber etter biodynamiske prinsipperOm produktet: Eplene høstes og får hvile i 1-3 md. før de presses, og fermenterer i store eikeliggere og glassfibertanker til mosten når 3-4 % alkohol. Deretter tappes sideren på flaske og fortsetter fermenteringen, og de små perlende boblene dannes. Etter ca. 3 md. med videre fermentering på flaske er sideren klar for konsumInnholdsdeklarasjon: Kun eplerMatmatch: Aperitiff, Grønnsaker, Lyst kjøtt, Skalldyr
Overdrevent inntak av alkohol kan være skadelig. For mer info, klikk her.