skip to Main Content
Thumbnail

Familien til Timothée Stroebel kom fra Alsace og bosatte seg i Champagne etter 2. verdenskrig. Tidlig på 60-tallet plantet bestefaren vinmarker i Villers Allerand, en liten 1er cru-landsby i Montagne de Reims.

To generasjoner senere drømte Timothée Stroebel om å produsere sin egen champagne fra vinmarkene bestefaren hadde plantet. Etter å ha studert vin og jobbet i Burgund, kjøpte han vinmarkene som var fordelt på flere familiemedlemmer. I 2005 ble de første vinene produsert og i 2014 ble gården økologisk sertifisert.

Gamle vinstokker

Domenets 3,5 ha er beplantet med gamle vinstokker av de tre kjente Champagne-variantene: 55% Pinot Meunier, 35% Pinot Noir og resten Chardonnay.

Ingenting fjernet. Ingenting tilsatt.

Timothée Stroebel trenger å kjenne noe når han lager vin. Derfor produserer han ikke den samme vinen to ganger. Han ønsker ikke å fjerne noe karakter fra druene og i kjelleren jobber han uten bruk av tilsetningsstoffer bortsett fra svært lave mengder svovel når det er nødvendig. Alkoholgjæring og malolaktisk gjæring skjer naturlig og spontant og vinene er ikke kuldestabiliserte, filtrert eller klarnet.

Produktfilter Showing the single result
Kategorier
Land
Region
Druetype
Matmatch
Tilsatt svovel
Produkt
Produsent
Kategori Årg. Land
Region
Drue(r) Utvalg
Status
Volum (l) VP-nr.
EPD-nr.
VP pris
Musserende vin 2016 Frankrike
Champagne
Pinot Meunier BU
Nyhet! - juli 2021
0,75 12999001
5771431
kr 989,90Bestill
Overdrevent inntak av alkohol kan være skadelig. For mer info, klikk her.