Familien til Timothée Stroebel kom fra Alsace og bosatte seg i Champagne etter 2. verdenskrig. Tidlig på 60-tallet plantet bestefaren vinmarker i Villers Allerand, en liten 1er cru-landsby i Montagne de Reims.Les mer
Opprinnelse: Frankrike, Champagne, Marne, Villers AllerandDrue: ChardonnayJordsmonn: Fossil sjøbunn og kalkholdig leireVinmark plantet: 1975-1980Innhøstingsmetode: Plukket og selektert for håndUtbytte: 55 hl/haFermentering: SpontanfermentertModning: I store eikeliggereKlaring og filtrering: UfiltrertSertifisering: Jobber etter biodynamiske prinsipperOm produktet: Annengangsgjæring i flaske (champagnemetoden). Min. 36 md. flaskemodning før dégorgering.Innholdsdeklarasjon: Druer og økologisk rørsukkerMatmatch: Fisk, Grønnsaker, Lyst kjøtt, Svin
Overdrevent inntak av alkohol kan være skadelig. For mer info, klikk her.