Shizenmai Sparkling 0,36 l
kr 279,90
Utsolgt
Forventes på lager: ukjent
Nyhet! - mars 2023
Produsent: Kidoizumi Shuzō
Opprinnelse: JapanType: Genshu, Junmai, Muroka, Nama, Shizenshu, YamahaiFermentering: SpontanfermentertPoleringsgrad: 60 % (40% av ytterskallet er slipt bort)Klaring og filtrering: UfiltrertSertifisering: ØkologiskOm produktet: Shizenmai er naturlig perlende og får sin kullsyre ved at rismesken grovt siles før tapping på flaske, slik at en del rester fra bryggeprosessen blir med. Dette sørger for en annengangsgjæring på flasken, og gjør også saken lett grumsete. Flasken bør vendes forsiktig før åpning for å fordele rismassen, og serveres veldig kald. Ved første par åpninger bør flasken åpnes forsiktig, litt etter litt, for å unngå søling. Serveres kjølig som aperitif, drikkes for seg selv eller til et stort utvalg av retter. Bør konsummeres innen 2 uker etter åpning, men vil holde veldig bra på kullsyren.Innholdsdeklarasjon: Ris, vann, gjærMatmatch: Aperitiff, Fisk, Lyst kjøtt, Skalldyr
Kidoizumi Shuzō ble grunnlagt i 1879 og har alltid jobbet tradisjonelt, de er også et av de første bryggeriene som tilbød Koshu(lagret sake) for kommersielt salg i 1960-årene. De har et stort lager av lagret sake som går mer enn 50 år tilbake. De fokuserer på tids- og arbeidskrevende tradisjonelle metoder og gjærer sakene uten tilsatt kultivert gjær. Les mer
Overdrevent inntak av alkohol kan være skadelig. For mer info, klikk her.