Jean-Pierre Robinot holder til i den lille landsbyen Chahaignes i Coteaux du Loir, nord for Saumur, i Loire. Her kultiverer han åtte hektar med gamle og kalkrike vinmarker etter biodynamiske prinsipper. Les mer
Opprinnelse: Frankrike, Loire, Coteaux du Loir, ChahaignesDrue: 90 % Pineau d'Aunis og 10 % Chenin BlancJordsmonn: Kalkholdig leire med innslag av gammel sjøbunnInnhøstingsmetode: Plukket og selektert for håndUtbytte: 40 hl/haFermentering: SpontanfermentertModning: I flaskeKlaring og filtrering: Uklaret og ufiltrertSertifisering: Jobber etter biodynamiske prinsipperOm produktet: Vinen tappes på flaske når det er ca. 30 gr. restsukker igjen. Vinen fermenterer videre og bobler dannes i flaske. Flaskene degorgeres for hånd.Innholdsdeklarasjon: Kun druerMatmatch: Fisk, Grønnsaker, Lyst kjøtt, Svin
Overdrevent inntak av alkohol kan være skadelig. For mer info, klikk her.