Jean-Pierre Robinot holder til i den lille landsbyen Chahaignes i Coteaux du Loir, nord for Saumur, i Loire. Her kultiverer han åtte hektar med gamle og kalkrike vinmarker etter biodynamiske prinsipper. Les mer
Opprinnelse: Frankrike, Loire, Coteaux du Loir, ChahaignesDrue: Chenin BlancJordsmonn: Jernholdig leire med innslag av flintstein og gammel sjøbunnVinmark plantet: 2000Innhøstingsmetode: Plukket og selektert for håndUtbytte: 30 hl/haFermentering: SpontanfermentertModning: 15 md. i gamle eikefat og 2 md. i glassfibertank før tappingKlaring og filtrering: Uklaret og ufiltrertSertifisering: Jobber etter biodynamiske prinsipperInnholdsdeklarasjon: Kun druerMatmatch: Fisk, Grønnsaker, Lyst kjøtt, Svin
Overdrevent inntak av alkohol kan være skadelig. For mer info, klikk her.