Pheasant's Tears ble etablert av John Wurdeman og Gela Patalishvili i Sighnaghi i Kakheti i 2007. De kultiverer totalt 23 hektar økologiske vinmarker i ulike deler av Georgia. Samtlige viner vinifiseres på tradisjonelt georgisk vis med spontanfermentering og modning i kvevri (amforaer). Og vinhuset har som mål å vise frem de lokale druesortene gjennom sine unike og lokale terroir. Les mer
Opprinnelse: Georgia, Kakheti, ManaviDrue: MtsvaneJordsmonn: Kalkholdig leireVinmark plantet: 1990-2000Innhøstingsmetode: Plukket og selektert for håndUtbytte: 35 hl/haFermentering: SpontanfermentertModning: I kvevri (amfora)Klaring og filtrering: Uklaret og ufiltrertSertifisering: NeiInnholdsdeklarasjon: Druer og svovel (<10 mg/l)Matmatch: Fisk, Grønnsaker, Lyst kjøtt, SvinTilsatt svovel
Overdrevent inntak av alkohol kan være skadelig. For mer info, klikk her.