La Baronne eies og drives av familien Lignères. Vingården ligger ved foten av det myteomspunnede Alaric-fjellet i Languedoc, hvor de kultiverer 90 hektar biodynamisk sertifiserte vinmarker med svært gamle vinstokker. Sammen med områdets lave nedbørsmengde gir dette ekstremt lave utbytter, og dermed svært aromatiske og konsentrerte viner. Les mer
Opprinnelse: Frankrike, Languedoc-Roussillon, Corbières, Montagne d’Alaric, FontcouverteDrue: Grenache GrisJordsmonn: Fin kalkrik grusVinmark plantet: 1935-1955Innhøstingsmetode: Plukket og selektert for håndUtbytte: 20 hl/haFermentering: Spontanfermentert. 1 til 2 dager skallmaserasjon før druene presses lettModning: 5 md. i ståltankKlaring og filtrering: Uklaret og ufiltrertSertifisering: BiodynamiskInnholdsdeklarasjon: Druer og svovel (<10 mg/l)Matmatch: Fisk, Grønnsaker, Lyst kjøtt, SvinTilsatt svovel
Overdrevent inntak av alkohol kan være skadelig. For mer info, klikk her.