Stephane Bernaudeau etablerte sitt eget vinhus i år 2000 etter å ha vært Mark Angelis høyre hånd i over ti år. Stephane fortsatte arbeidet sammen med Mark frem til 2015.
Stephane har rundt 3 hektar vinmarker i nærheten av Cornu som er en del av kommunen Martigné-Briand der Anjou Noir møter Anjou Blanc.
Vinen Les Nourrissons, kommer fra 30 rader med Chenin-vinstokker plantet i 1910. Les Onglés kommer fra en vinmark på 2 hektar plantet med med Chenin Blanc og ligger i en sørvestvendt åsside på den andre siden av Layon. Les Coqueries kommer fra en parcel i Thouarcé, et område delt av Layon-elven i åssidene i Bonnezeaux. Denne kjølige vinmarken gir utrolig komplekse og sylskarpe Chenin-viner. Første gang produsert i 2019.
Stephanes vinifikasjonsteknikk er klassisk; ingen avstilkning, direkte pressing, 12 måneders lagring i store gamle eikefat på 25 til 35 HL. Vinene ligger ca. 12 måneder på fint bunnfall før de tappes på flaske uten klaring eller filtrering.