Skip to content
Thumbnail

Stephane Bernaudeau etablerte sitt eget vinhus i år 2000 etter å ha vært Mark Angelis høyre hånd i over ti år. Stephane fortsatte arbeidet sammen med Mark frem til 2015.

Stephane har rundt 3 hektar vinmarker i nærheten av Cornu som er en del av kommunen Martigné-Briand der Anjou Noir møter Anjou Blanc.
Vinen Les Nourrissons, kommer fra 30 rader med Chenin-vinstokker plantet i 1910. Les Onglés kommer fra en vinmark på 2 hektar plantet med med Chenin Blanc og ligger i en sørvestvendt åsside på den andre siden av Layon. Les Coqueries kommer fra en parcel i Thouarcé, et område delt av Layon-elven i åssidene i Bonnezeaux. Denne kjølige vinmarken gir utrolig komplekse og sylskarpe Chenin-viner. Første gang produsert i 2019.

Stephanes vinifikasjonsteknikk er klassisk; ingen avstilkning, direkte pressing, 12 måneders lagring i store gamle eikefat på 25 til 35 HL. Vinene ligger ca. 12 måneder på fint bunnfall før de tappes på flaske uten klaring eller filtrering.

Fant ingen produkter som passet med valgene dine.