skip to Main Content
Thumbnail

Jean-Pierre Frick og hans kone Chantal kultiverer 12 hektar vinmarker i 12 ulike landsbyer i og rundt Pfaffenheim, i Alsace. Vinmarkene har siden 1970 vært kultivert på økologisk vis, og etter biodynamiske prinsipper fra 1981. Domaine Pierre Frick ble biodynamisk sertifisert av Demeter i 1986.

Jean-Pierre har siden 1970-tallet engasjert seg for å kultivere jorda på en mer bærekraftig måte. Dette har gjort han til en inspirasjonskilde for andre produsenter. Etter omleggingen fra økologisk til biodynamisk kultivering i 1981 har Jean Pierre og Chantal jobbet mye med å utvikle Demeter-organisasjonen. Både lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Helt siden begynnelsen av 1980-tallet har Jean-Pierre og Chantal vinifisert alle vinene helt uten bruk av tilsetningsstoffer, klaring eller filtrering. Det er kun viner med restsukker som etter endt fermentering blir tilsatt svovel, og da kun ved tapping. Drueblenden i deres Crémanter varierer fra år til år, og er i motsetning til de fleste andre Crémanter på markedet alltid årgangsviner.

Produktfilter Showing the single result
Kategorier
Land
Region
Druetype
Matmatch
Tilsatt svovel
Produkt
Produsent
Kategori Årg. Land
Region
Drue(r) Utvalg
Status
Volum (l) VP-nr. VP pris
Musserende 2016 Frankrike
Alsace
Like deler Pinot Gris, Pinot Blanc og Riesling BU
0,75 3656801
kr 279,90Bestill
Overdrevent inntak av alkohol kan være skadelig. For mer info, klikk her.