Skip to content
Thumbnail

Lucie Mançais er blant de yngste vinprodusentene i Bordeaux i Frankrike. Hennes karriere som vinprodusent startet i 2020 på familiens eiendom, Château Bois de la Gravette, som ble etablert av hennes besteforeldre i 1995. Lucies metode i vinproduksjon er dypt forankret i hennes utdannelse, hvor hun fullførte en yrkesrettet videregående utdanning i vindyrking og vimaking. Denne utdannelsen har gitt henne evnen til å håndtere vinproduksjonens utfordringer og krav med både kompetanse og selvsikkerhet.

Da hun tok over styringen av Château Bois de la Gravette, som dekker et område på 4,5 hektar, gjennomførte Lucie en betydelig endring ved å legge om til økologisk landbruk. Dette skiftet understreker hennes sterke forpliktelse til bærekraftig vindyrking og hennes ønske om å være personlig involvert i alle aspekter av vinproduksjonen. Lucies valg om å gå over til økologiske metoder viser hennes vilje til å bryte med de etablerte normene i Bordeaux, og reflekterer hennes modige streben etter å realisere sin egen visjon for vingården.

Historien om Lucie er en fortelling om ungdommelig drivkraft, respekt for familietradisjoner og en moderne tilnærming til vinproduksjon. Hennes erfaringer illustrerer hvordan vinindustrien, spesielt i et anerkjent område som Bordeaux, er i endring, der nye metoder og ideer kan utfordre etablerte normer, samtidig som de tilbyr nye muligheter.

Produktfilter Showing the single result
Kategorier
Land
Region
Druetype
Matmatch
Tilsatt svovel
Produkt
Produsent
Kategori Årg. Land
Region
Drue(r) Utvalg
Status
Volum (l) VP-nr.
EPD-nr.
VP pris
Rødvin 2020 Frankrike
Bordeaux
50% Merlot, 50 % Cabernet Sauvignon BU
Nyhet! - jan. 2024
0,75 16312601
6303192
kr 349,90Bestill
Overdrevent inntak av alkohol kan være skadelig. For mer info, klikk her.