Skip to content
Thumbnail

Vinmaker Maxime Barrot kommer fra den lille landsbyen Charnay i Beaujolais des Pierres Dorées, hvor han siden ung alder har blitt formet av regionens vinproduserende tradisjoner. Gjennom årene har han utviklet et sterkt ønske om å videreføre det sosiale samholdet og verdiene knyttet til vinproduksjon, som er dypt forankret i regionens kultur.

Som evig student har han samlet kunnskap og erfaring fra forskjellige hold, blant annet et betydningsfullt møte i Chile som inspirerte ham til å fokusere på småskalaproduksjon. Etterfølgende erfaringer, inkludert arbeid ved Domaine de la Soufrandière hos Bret-brødrene, har styrket hans tekniske ferdigheter og forståelse for vinlagingens kunst.

Han kultiverer 4,3 hektar med vinmarker i Sør-Beaujolais og har slått rot i Lachassagne, samt dyrker vin i Charnay og Rivolet. Hans arbeid er preget av et dypt engasjement for å formidle kvaliteten og historien til regionens terroir, med støtte fra en rekke generøse vinbønder som har bidratt til hans utvikling og suksess.

Symbolisert ved haren, representerer hans virksomhet smidighet, dyktighet og et nattaktivt engasjement, speilende hans egen rolle som en håndverker som fremhever terroirene og bøndenes lidenskap for vinproduksjon.

Ingen produkter ble funnet som passer dine valg.