Sylvain Pataille er kjent for å produsere høykvalitetsviner med fokus på biodynamisk dyrking og naturlig vinproduksjon. Han er spesielt kjent for å ha løftet Aligote-druen til et høyere nivå.Les mer
Opprinnelse: Frankrike, Burgund, Marsannay la Côte, Côte d’orDrue: Pinot NoirJordsmonn: Grusholdig og jernrikt (grèzes litée)Vinmark plantet: 1952, 1965, 1978, 2001, 2003 - 2006Innhøstingsmetode: Plukket og selektert for håndFermentering: SpontanfermentertKlaring og filtrering: Uklaret og ufiltrertSertifisering: Jobber etter biodynamiske prinsipperOm produktet: 100% helklasepressing, spontanfermentert. Modnet i 18 måneder på fat, 5-6 måneder blanding og avklaring i rustfritt stål tank, minimale svoveltilsetninger kun ved tapping.Innholdsdeklarasjon: Druer og svovel (<40 mg/l)Matmatch: Fisk, Lyst kjøtt, Småvilt, Svin
Overdrevent inntak av alkohol kan være skadelig. For mer info, klikk her.