Sylvain Pataille er kjent for å produsere høykvalitetsviner med fokus på biodynamisk dyrking og naturlig vinproduksjon. Han er spesielt kjent for å ha løftet Aligote-druen til et høyere nivå.Les mer
Opprinnelse: Frankrike, Burgund, Marsannay la Côte, Côte d’orDrue: Pinot NoirJordsmonn: Kalkstein-mergel og litt leireVinmark plantet: 1932, 1934 og 1949Innhøstingsmetode: Plukket og selektert for håndFermentering: SpontanfermentertKlaring og filtrering: Uklaret og ufiltrertSertifisering: Jobber etter biodynamiske prinsipperOm produktet: 40-50% direkte presset, spontanfermentert. Modnet i 24 måneder i demi-muids (1/3 ny eik) og tank.Innholdsdeklarasjon: Druer og svovel (<40 mg/l)Matmatch: Fisk, Lyst kjøtt, Småvilt, Svin
Overdrevent inntak av alkohol kan være skadelig. For mer info, klikk her.