Sylvain Pataille er kjent for å produsere høykvalitetsviner med fokus på biodynamisk dyrking og naturlig vinproduksjon. Han er spesielt kjent for å ha løftet Aligote-druen til et høyere nivå.Les mer
Opprinnelse: Frankrike, Burgund, Marsannay la Côte, Côte d'OrDrue: Pinot NoirJordsmonn: Kalkstein-mergel og litt leireVinmark plantet: 1956Innhøstingsmetode: Plukket og selektert for håndFermentering: SpontanfermentertModning: I små gamle eikeliggereKlaring og filtrering: Uklaret og ufiltrertSertifisering: Jobber etter biodynamiske prinsipperOm produktet: Vinifikasjon: 0-15% helklasepressing, spontanfermentert, skånsom ekstraksjon. Modnet i 10-12 måneder på fat (15% nye), lave svoveltilsetninger.Innholdsdeklarasjon: Druer og svovel (<40 mg/l)Matmatch: Fisk, Lyst kjøtt, Småvilt, Svin
Overdrevent inntak av alkohol kan være skadelig. For mer info, klikk her.