Sylvain Pataille er kjent for å produsere høykvalitetsviner med fokus på biodynamisk dyrking og naturlig vinproduksjon. Han er spesielt kjent for å ha løftet Aligote-druen til et høyere nivå.Les mer
Opprinnelse: Frankrike, Burgund, Marsannay la Côte, Côte d’orDrue: AligotéJordsmonn: Kalkstein-mergel og litt leireVinmark plantet: 1930 - 1940Innhøstingsmetode: Plukket og selektert for håndFermentering: SpontanfermentertKlaring og filtrering: Uklaret og ufiltrertSertifisering: Jobber etter biodynamiske prinsipperOm produktet: Vertikal presse, spontanfermentert. Modnet i 12 måneder på eldre fat og demi-muids, minimale svoveltilsetninger kun ved tapping.Innholdsdeklarasjon: Druer og svovel (<40 mg/l)Matmatch: Fisk, Grønnsaker, Lyst kjøtt, Skalldyr
Overdrevent inntak av alkohol kan være skadelig. For mer info, klikk her.