Wakabayashi Shuzō Ishi no Kanbase 1,8 l
kr 1060,00
Utsolgt
Forventes på lager 08.11.2024
Nyhet! - mars 2023
Produsent: Wakabayashi Shuzō
Opprinnelse: Japan, NaganoType: Genshu, Junmai, Muroka, NamaFermentering: Kultivert gjærPoleringsgrad: 60 % (40% av ytterskallet er slipt bort)Pasteurisering: UpasteurisertKlaring og filtrering: Ikke karbonfiltrertOm produktet: Ishi no Kanbase er et eksperiment med en gjærtype utviklet av det lokale universitetet som etter mye prøving og feiling til slutt ga gode resultat. Saken får høy syre og sødme med mye friskhet, og et lett matt/tåkete preg. Bør serveres avkjølt enten som aperitif, for seg selv eller til enklere retter. Kan stå åpen i et år.Innholdsdeklarasjon: Ris, vann, gjærMatmatch: Fisk, Grønnsaker, Skalldyr, Uten mat
Wakabayashi Shuzō var stengt mellom 1969 til Mami Wakabayashi, den nye bryggemesteren, åpnet det igjen i 2017. Mami er også en av de få kvinnelige sakebryggemestrene i Japan. Bryggeriet ligger sentralt i Nagano-distriktet med krystallklart fjellvann, og bruker for det meste Miyaminishiki og Hitogochi ris som gir mye sødme og friskhet. Mami er relativt selvlært som sakebryggemester siden hennes læremester døde 1 år inn i hennes utdannelse, og hun måtte bare ta fatt på jobben som bryggemester. Bryggeriet bruker også den mer tidkrevende prosessen med å tappe brygget i tøyposer og presse saken med varsomt trykk. Les mer
Overdrevent inntak av alkohol kan være skadelig. For mer info, klikk her.