Akishika Okarakuchi 1,8 l
kr 1230,00
Utsolgt
Forventes på lager: ukjent
Nyhet! - jan. 2021
Produsent: Akishika Shuzō
Opprinnelse: Japan, OsakaType: Genshu, Junmai, Muroka, Nama, OkarakuchiFermentering: Kultivert gjærPoleringsgrad: 60 % (40% av ytterskallet er slipt bort)Pasteurisering: UpasteurisertKlaring og filtrering: Ikke karbonfiltrertSertifisering: NeiOm produktet: Okarakuchi betyr bokstavelig talt "stor munn" og er et godt eksempel på stilen til bryggeriet Akishika, med rike, tørre og komplekse saker. Kan serveres kjølig, romtemperert eller varm(40-50C), og har stor bruksverdi til mange ulike retter, eller drikkes for seg selv. Kan stå åpen i flere år.Innholdsdeklarasjon: Ris, vann, gjærMatmatch: Fisk, Grønnsaker, Svin
Akishika Shuzö er et av få bryggeri som følger Chateau-konseptet og gror selv det meste av risen de bruker rundt selve bryggeriet. De er også kjent for å lage saker med høy kvalitet, tydelig tørrpreg, stor munnfølelse og å lagre de fleste sakene i flaske i romtemperatur før de sendes fra bryggeriet. Sakene gjennomgår ikke karbonfiltrering der man tilsetter kullstøv/biter for å fjerne små partikler, heller ikke tilsetning av vann for å justere ned alkohol eller pasteurisering. Les mer
Overdrevent inntak av alkohol kan være skadelig. For mer info, klikk her.