Maher står bak vineriet Sept Winery som han startet i hjemlandet Libanon etter å ha bodd flere år i utlandet. For Maher ble det etterhvert viktig å komme tilbake til røttene sine. At han på veien også skulle oppdage glemte vindruer som har stått på egne røtter i over hundre år, uten å ha blitt besudlet av Phylloxera, var bare et lykketreff på veien til storhet. Les mer
Opprinnelse: Libanon, Batroun, NehlaDrue: Cabernet SauvignonJordsmonn: Leire og kalksteinVinmark plantet: 1960-1970Innhøstingsmetode: Plukket og selektert for håndUtbytte: 45 hl/haFermentering: SpontanfermentertModning: I ståltankKlaring og filtrering: UfiltrertSertifisering: Jobber etter biodynamiske prinsipperOm produktet: Druene kommer fra en enkeltvinmark 1050 MohInnholdsdeklarasjon: Druer og svovel (<30 mg/l)Matmatch: Lam og sau, Storfe, Storvilt, SvinTilsatt svovel
Overdrevent inntak av alkohol kan være skadelig. For mer info, klikk her.