Jean David og hans kone Martine har overlatt kultiveringen av 17 hektar vinmarker i Séguret i Sør-Rhône til svigersønnen Jean-Luc Auffret. Alle vinmarkene er sertifisert økologisk og kultiveres for hånd. I likhet med NON DOS liker hverken Martine, Jean eller Jean-Luc lukten eller smaken av eikefat i vin. All vinifikasjon foregår derfor i sement- og ståltanker. Fermenteringen gjøres uten omstikking av mosten, og samtlige viner tappes uten klaring eller filtrering, og kun med minimale mengder svovel. Les mer
Opprinnelse: Frankrike, Côtes du Rhône, Sør-Rhône, SéguretDrue: 60 % Grenache, 20 % Carignan, 10 % Syrah og 10 % CounoiseJordsmonn: Sand, stein og kalkholdig leireVinmark plantet: 1985-2005Innhøstingsmetode: Plukket og selektert for håndUtbytte: 35 hl/haFermentering: Spontanfermentert. 2 til 3 uker skallmaserasjonModning: I sementtankKlaring og filtrering: Uklaret og ufiltrertSertifisering: ØkologiskInnholdsdeklarasjon: Druer og svovel (<20 mg/l)Matmatch: Lam og sau, Storfe, Storvilt, SvinTilsatt svovel
Overdrevent inntak av alkohol kan være skadelig. For mer info, klikk her.