Det unge ekteparet Ennio og Mena kultiverer fire hektar vinmarker i Benevento i Campania-regionen i Italia. Her lager de flotte jordsmonnspregede viner på de lokale druetypene Aglianico, Falanghina og Fiano. Les mer
Opprinnelse: Italia, Campania, Benevento, TorrecusoDrue: AglianicoJordsmonn: Basalt (vulkansk)Vinmark plantet: Ca. år 1900 (pre-phylloxera)Innhøstingsmetode: Plukket og selektert for håndUtbytte: 35 hl/haFermentering: Spontanfermentert. 8 til 10 uker skallmaserasjonModning: 8-9 md. i store gamle slavonske eikefatKlaring og filtrering: Uklaret og ufiltrertSertifisering: Nei. Jobber etter biodynamiske prinsipperInnholdsdeklarasjon: Kun druerMatmatch: Lam og sau, Småvilt, Storfe, Storvilt, Svin
Overdrevent inntak av alkohol kan være skadelig. For mer info, klikk her.