Sylvain Pataille er kjent for å produsere høykvalitetsviner med fokus på biodynamisk dyrking og naturlig vinproduksjon. Han er spesielt kjent for å ha løftet Aligote-druen til et høyere nivå.Les mer
Opprinnelse: Frankrike, Burgund, Marsannay la Côte, Côte d'OrDrue: AligotéJordsmonn: Kalkstein-mergel og litt leireVinmark plantet: 1950 - 1980Innhøstingsmetode: Plukket og selektert for håndFermentering: SpontanfermentertModning: I små gamle eikeliggereKlaring og filtrering: Uklaret og ufiltrertSertifisering: Jobber etter biodynamiske prinsipperOm produktet: Direkte presset, spontanfermentert (2/3 i eldre fat, 1/3 i tank). Modnet i 12 måneder, minimalt med svovel, kun tilføyd ved tapping.Innholdsdeklarasjon: Druer og svovel (<40 mg/l)Matmatch: Fisk, Grønnsaker, Lyst kjøtt, Skalldyr
Overdrevent inntak av alkohol kan være skadelig. For mer info, klikk her.