I Montefalco, Umbria har Fongoli-familien drevet gården med samme navn siden 1925. Gården består av 35 hektar hvor ca. 20 av dem er vinmarker kultivert etter biodynamiske prinsipper. Resten av området består av økologisk sertifisert skog, olivenlund, grønnsaker, dyrehold og trøffelproduksjon. Les mer
Opprinnelse: Italia, Umbria, MontefalcoDrue: TrebbianoJordsmonn: Kalkholdig leireVinmark plantet: 1980Innhøstingsmetode: Plukket og selektert for håndUtbytte: 40 hl/haFermentering: SpontanfermentertKlaring og filtrering: Uklaret og ufiltrertSertifisering: Økologisk. Jobber etter biodynamiske prinsipperOm produktet: 10 dagers skallmaserajon i anforaInnholdsdeklarasjon: Kun druerMatmatch: Fisk, Grønnsaker, Lyst kjøtt, SvinTilsatt svovel
Overdrevent inntak av alkohol kan være skadelig. For mer info, klikk her.