Nicolas Morin er mannen som forlot en karriere som bøkker i Champagne for å starte opp som mikro-negosiant i Nuits-Saint-Georges i Burgund. Her lager han terroirdrevne viner som er med på å redefinere viner fra Burgund. Vinene lagres selvfølgelig på fat som han har laget selv. Les mer
Opprinnelse: Frankrike, Burgund, Côte de NuitsDrue: AligotéJordsmonn: Kalkmergel, sand og grusVinmark plantet: 1960-1980Innhøstingsmetode: Plukket og selektert for håndUtbytte: 45 hl/haFermentering: SpontanfermentertModning: I små gamle eikeliggereKlaring og filtrering: Uklaret og ufiltrertSertifisering: Jobber etter økologiske og biodynamiske prinsipperInnholdsdeklarasjon: Druer og svovel (<40 mg/l)Matmatch: Aperitiff, Fisk, Grønnsaker, Lyst kjøtt, Ost, Skalldyr, Uten matTilsatt svovel
Overdrevent inntak av alkohol kan være skadelig. For mer info, klikk her.