Skip to content

Uehara Shuzō Furosen Nakagumi 1,8 l

Alkohol: 17 % Volum: 1,8 l VP-nr.: 7924207 Utvalg: BU EPD-nr.: 4731626

kr 400,00

Utsolgt

Forventes på lager: ukjent

Produsent:

Uehara Shuzō ble etablert i 1862 ved bredden til den store innsjøen Biwa. Området er preget av høye fjell, grønne åser som skråner seg ned mot fruktbar mark og kanaler med friskt fjellvann. All risen er fra bærekraftige lokale dyrkere nær bryggeriet, og får en relativt høy grad av polering. Sakene brygges uten tilsatt kultivert gjær, de bruker lang tid på å presse ut saken fra risen med en gammel trepresse(3 dager), og saken gjæres også på lavere temperaturer over lengre tid. Les mer

Opprinnelse: Japan, Shiga, TakishimaType: Genshu, Ginjo, Junmai, Muroka, Nama, YamahaiFermentering: SpontanfermentertPoleringsgrad: 55 % (45 % av ytterskallet slipt bort)Pasteurisering: UpasteurisertKlaring og filtrering: UfiltrertOm produktet: Nakagumi står for "midten av pressingen", og gir det mest elegante og konsentrerte uttrekket fra brygget. Saken er tørr, men har en myk og bløt munnfølelse fra friskt fjellvann og langsom pressing. Nakagumi er, som de andre sakene fra bryggeriet, villgjæret og har også ikke blitt karbonfiltrert som gir et litt tåkete utseende. Flasken bør vendes før bruk. Kan serveres kjølig, romtemperert eller varm(40-50C), men kommer kanskje mest til sin rett om den drikkes varm. Drikkes alene eller til et stort utvalg av retter, spesielt ved endring av temperatur. Kan stå åpen i flere år.Innholdsdeklarasjon: Ris, vann, gjærMatmatch: Fisk, Lyst kjøtt, Skalldyr, Uten mat
Overdrevent inntak av alkohol kan være skadelig. For mer info, klikk her.