Akishika Tasanshu 0,72 l
kr 589,90
Utsolgt
Forventes på lager: ukjent
Nyhet! - jan. 2021
Produsent: Akishika Shuzō
Opprinnelse: Japan, OsakaType: Genshu, Junmai, Muroka, Nama, TasanshuFermentering: Kultivert gjærPoleringsgrad: 60 % (40% av ytterskallet er slipt bort)Pasteurisering: UpasteurisertKlaring og filtrering: Ikke karbonfiltrertOm produktet: Tasanshu er ekstra lagret før den sendes fra Akishika, og får en dypere smak og duft med det lille ekstra lagrede preget. Saken er rik, tørr og veldig kompleks. Kan serveres kjølig, romtemperert eller varm(40-50C), og har stor bruksverdi til mange ulike retter, eller drikkes for seg selv. Kan stå åpen i flere år.Innholdsdeklarasjon: Ris, vann, gjærMatmatch: Fisk, Grønnsaker, Svin
Akishika Shuzö er et av få bryggeri som følger Chateau-konseptet og gror selv det meste av risen de bruker rundt selve bryggeriet. De er også kjent for å lage saker med høy kvalitet, tydelig tørrpreg, stor munnfølelse og å lagre de fleste sakene i flaske i romtemperatur før de sendes fra bryggeriet. Sakene gjennomgår ikke karbonfiltrering der man tilsetter kullstøv/biter for å fjerne små partikler, heller ikke tilsetning av vann for å justere ned alkohol eller pasteurisering. Les mer
Overdrevent inntak av alkohol kan være skadelig. For mer info, klikk her.