Akishika Okushika 0,72 l
kr 649,90
Utsolgt
Forventes på lager: ukjent
Nyhet! - jan. 2021
Produsent: Akishika Shuzō
Opprinnelse: Japan, OsakaType: Genshu, Junmai, Muroka, NamaFermentering: Kultivert gjærPoleringsgrad: 70 % (30 % av ytterskallet er slipt bort)Pasteurisering: UpasteurisertKlaring og filtrering: Ikke karbonfiltrertOm produktet: Okushika er et godt eksempel på stilen til bryggeriet Akishika, med rike, tørre og komplekse saker. Den er noe "lettere" enn sin storebror Okarakuchi, men likevel en sake som er ganske rik i stilen. Kan serveres kjølig, romtemperert eller varm(40-50C), og har stor bruksverdi til mange ulike retter, eller drikkes for seg selv. Kan stå åpen i flere år.Innholdsdeklarasjon: Ris, vann, gjærMatmatch: Fisk, Grønnsaker, Svin
Akishika Shuzö er et av få bryggeri som følger Chateau-konseptet og gror selv det meste av risen de bruker rundt selve bryggeriet. De er også kjent for å lage saker med høy kvalitet, tydelig tørrpreg, stor munnfølelse og å lagre de fleste sakene i flaske i romtemperatur før de sendes fra bryggeriet. Sakene gjennomgår ikke karbonfiltrering der man tilsetter kullstøv/biter for å fjerne små partikler, heller ikke tilsetning av vann for å justere ned alkohol eller pasteurisering. Les mer
Overdrevent inntak av alkohol kan være skadelig. For mer info, klikk her.