Akishika Aragoshi Nigori 0,72 l
kr 410,90
Utsolgt
Forventes på lager: ukjent
Nyhet! - mars 2023
Produsent: Akishika Shuzō
Opprinnelse: Japan, OsakaType: Aragoshi, Genshu, Junmai, Muroka, Nama, NigoriFermentering: Kultivert gjærPoleringsgrad: 70 % (30 % av ytterskallet er slipt bort)Pasteurisering: UpasteurisertKlaring og filtrering: UfiltrertOm produktet: Aragoshi Nigori har bare fått en svak filtrering og myk pressing når massen med ris skal skilles fra selve saken, og denne faller inn i kategorien cloudy sake. Saken får både et syrlig og søtlig preg med mye fylde og kompleksitet. Bør serveres kjølig som aperitif, til enkle retter eller i en cocktail. Bør kanskje konsumeres innen 2 uker etter åpning.Innholdsdeklarasjon: Ris, vann, gjærMatmatch: Aperitiff, Fisk, Grønnsaker, Skalldyr
Akishika Shuzö er et av få bryggeri som følger Chateau-konseptet og gror selv det meste av risen de bruker rundt selve bryggeriet. De er også kjent for å lage saker med høy kvalitet, tydelig tørrpreg, stor munnfølelse og å lagre de fleste sakene i flaske i romtemperatur før de sendes fra bryggeriet. Sakene gjennomgår ikke karbonfiltrering der man tilsetter kullstøv/biter for å fjerne små partikler, heller ikke tilsetning av vann for å justere ned alkohol eller pasteurisering. Les mer
Overdrevent inntak av alkohol kan være skadelig. For mer info, klikk her.