Biokult består av en liten gruppe økologiske sertifiserte vingårder i Burgenland, helt øst i Østerrike. Her har de siden 2005 hatt som felles mål å produsere økologiske viner av topp kvalitet. I tillegg forplikter medlemmene av kooperativet seg til å beskytte miljøet, fremme biologisk mangfold og jobbe for å skape og opprettholde et sunt jordsmonn i vinmarkene. De ulike medlemmene dyrker sine egne druer, mens det er Angela Michlits fra Meinklang som er ansvarlig for vinifikasjonen. Les mer
Opprinnelse: Østerrike, Burgenland, Neusiedlersee, PamhagenDrue: 65% Grüner Veltliner, 25% Welschriesling, 10% MuskatJordsmonn: Leire og sandsteinVinmark plantet: 1997-2010Innhøstingsmetode: Plukket og selektert for håndUtbytte: 55 hl/haFermentering: Spontanfermentert. 7-8 dagers skallmaserasjonModning: StåltankKlaring og filtrering: UfiltrertSertifisering: BiodynamiskOm produktet: 6 md. i ståltankInnholdsdeklarasjon: Druer og svovel (<30 mg/l)Matmatch: Fisk, Grønnsaker, Lyst kjøtt, Svin, Uten matTilsatt svovel
Overdrevent inntak av alkohol kan være skadelig. For mer info, klikk her.