skip to Main Content
Thumbnail

Etienne Thiebaud etablerte i 2007 vinhuset Domaine des Cavarodes i Cramans, like utenfor Arbois, i Frankrike. Her kultiverer han 7,5 hektar vinmark etter økologiske og biodynamiske prinsipper.

Etter å ha jobbet flere år hos Domaine de la Tournelle bestemet Etienne seg for å starte for seg selv, og var da så heldig å få skaffet seg noen veldig gamle vinmarker på nordsiden av elven Loude. Ettersom Etienne i dag kultiverer vinmark både sør og nord for Loude, som skiller departementene Jura og Doubs, lager Etienne viner både fra appellasjonen Arbois og viner med landvinsappellasjonen «IGP Vin de Pays de Franche-Comté». Sistnevnte med pre-phylloxera-vinstokker plantet på nordsiden av Loude. Rødvinen fra disse vinmarkene er alltid en blend av Pinot Noir, Trousseau, Poulsard, Pinot Meunier, Argant, Quensh, Enfariné, Mézy og Blue Portuguese. Hvitvinen på sin side inneholder Chardonnay og litt Savagnin.

«Messagelin» omfatter vinmarker i byen Montigny-lès-Arsures som er plantet med Chardonnay og Trousseau i grus og kalkrik leire (Kimmeridge-kalk).

Les Lumachelles omfatter vinmarker i byen Mouchard som er plantet med Chardonnay og Trousseau i kalkrik leire (Kimmeridge-kalk).

Produktfilter Showing the single result
Kategorier
Land
Region
Druetype
Matmatch
Tilsatt svovel
Produkt
Produsent
Kategori Årg. Land
Region
Drue(r) Utvalg
Status
Volum (l) VP-nr. VP pris
Hvitvin 2015 Frankrike
Jura
Savagnin BU
0,75 3416401
kr 330,00

Utsolgt

Overdrevent inntak av alkohol kan være skadelig. For mer info, klikk her.