Nyhet! - sept. 2024Produsent: Miyoshino ShuzōOpprinnelse: JapanType: Bodaimoto, Genshu, Junmai, Kijoshu, Muroka, NamaFermentering: Kultivert gjærKlaring og filtrering: UfiltrertOm produktet: Hanatomoe er en rik, tørr men også fruktig og floral sake. Den heller mest mot konsentrert sitrusfrukt og røde frukter, men har også et tydelig preg av umami. Den er villgjæret ved hjelp av den tids- og arbeidskrevende prosessen Bodaimoto, som er metode å lage en starter for gjæring av sake på. Kan serveres avkjølt, romtemperert eller varm (40-50C) og drikkes enten alene eller til alt fra enkle til mer krevende retter. Hanatomoe har stor flerbruksverdi. Kan stå åpen i flere år.Innholdsdeklarasjon: Ris, vann, gjærMatmatch: Aperitiff, Fisk, Lyst kjøtt, Skalldyr
Overdrevent inntak av alkohol kan være skadelig. For mer info, klikk her.