Ōkura Honke ble grunnlagt i 1896, og bruker middelalderske metoder for å lage sake med høy kvalitet. De er også et av de veldig få bryggeriene i Japan som lager sake uten å tilsette kultivert gjær, men har en levende gjærkultur i bryggeriet Les mer
Opprinnelse: Japan, NaraType: Bodaimoto, Genshu, Junmai, Muroka, NamaFermentering: SpontanfermentertPoleringsgrad: 60 % (40% av ytterskallet er slipt bort)Pasteurisering: UpasteurisertKlaring og filtrering: UfiltrertOm produktet: Dakushu er tappet direkte på flaske uten å filtrering eller annen bearbeiding, og faller veldig lett inn i kategorien "cloudy sake". Inneholder riskorn. Bør ikke riste flasken for å fordele risen, men vendes forsiktig. Flasken har litt kullsyre og bør åpnes forsiktig for å unngå søl, serveres kjølig! Bør konsumeres innen 2 uker etter åpning.Innholdsdeklarasjon: Ris, vann, gjærMatmatch: Cocktail, Grønnsaker, Lyst kjøtt, Svin
Overdrevent inntak av alkohol kan være skadelig. For mer info, klikk her.