Skip to content

Cornelissen Susucaru Jeroboam

Årgang: 2018 Alkohol: 11,5 % Volum: 3 l Utvalg: Kun HoReCa EPD-nr.: 5394770

kr 1658,00

Utsolgt

Forventes på lager: ukjent

Produsent:

Frank Cornelissen kultiverer rundt 25 hektar land på vulkanen Etna på Sicilia. Alt i tråd med naturen. Av disse er 19 hektar plantet med vinstokker. Frank mener at det er umulig for et menneske å fullt ut forstå jordens komplekse handlinger og bevegelser, og foretrekker derfor å observere og lære av det naturen foretar seg. For så å bruke dette som grunnlag for hvordan han skal kultivere vinmarkene. Les mer

Opprinnelse: Italia, Sicilia, Etna, SolicchiataDrue: Malvasia, Moscadello, Cattaratto, Insolia og Nerello MascaleseJordsmonn: Basalt (vulkansk)Vinmark plantet: 1990-2005Innhøstingsmetode: Plukket og selektert for håndUtbytte: 45 hl/haFermentering: Spontanfermentert. 4 til 5 md. skallmaserasjonModning: I glassfibertankerKlaring og filtrering: Uklaret og ufiltrertSertifisering: Økologisk. Jobber etter biodynamiske prinsipperInnholdsdeklarasjon: Kun druerMatmatch: Fisk, Grønnsaker, Lam og sau, Svin
Tilsatt svovel
Overdrevent inntak av alkohol kan være skadelig. For mer info, klikk her.