Sammen med et lag sommelierer med bakgrunn fra restauranter med Michelinstjerner har svenske Pontus Lindqvist håndplukket vinprodusenter til prosjektet «Djuce». Produsentenes vin tappes på aluminiumsbokser og har et langt lavere klimaavtrykk enn annen embalasje. Les mer
Opprinnelse: Østerrike, Burgenland, Neusiedlersee, PamhagenDrue: Pinot Gris, Gewürztraminer, WelschrieslingJordsmonn: Leire og sandsteinVinmark plantet: 1997-2010Innhøstingsmetode: Plukket og selektert for håndUtbytte: 55 hl/haFermentering: Spontanfermentert. 7-8 dagers skallmaserasjonModning: StåltankKlaring og filtrering: UfiltrertSertifisering: Jobber etter biodynamiske prinsipperOm produktet: 6 md. i ståltankInnholdsdeklarasjon: Druer og svovel (<30 mg/l)Matmatch: Fisk, Grønnsaker, Lyst kjøtt, SvinTilsatt svovel
Overdrevent inntak av alkohol kan være skadelig. For mer info, klikk her.