skip to Main Content

Nedenfor forklarer vi hvilke tjenester på nettstedet nondos.no som samler inn og bruker personopplysninger, og hvordan dette har innvirkning på deg som bruker og besøkende.

Dersom du vil ha innsyn i hvilke opplysninger vi har lagret om deg, eller du vil endre eller slette disse, kan du sende en e-post til: web@nondos.no

Tjeneste for utsendelse av nyhetsbrev: MailChimp

Denne delen av personvernerklæringen gjelder behandling av personopplysninger ved bruk av vår tjeneste for utsendelse nyhetsbrev, MailChimp.
For at vi skal kunne sende e-post med nyhetsbrev må du registrere en e-postadresse. MailChimp er databehandler vi bruker for nyhetsbrevet. Opplysningene NON DOS samler inn for tjenesten, lagres hos MailChimp.
Godtar du vilkårene, tillater du at:

 • e-post, tidspunkt for registrering og IP-adresse blir overført til MailChimp
 • e-post, tidspunkt for registrering og IP-adresse blir lagret hos MailChimp
 • nyhetsbrev blir sendt fra MailChimp til din e-postadresse

MailChimp lagrer e-postadresser og IP-adresser så lenge hver enkelt velger å stå som mottaker av nyhetsbrevet fra NON DOS. Dersom du ønsker å endre e-postadresse eller velger å melde deg av nyhetsbrevet kan du gjøre dette ved å følge linkene nederst i et nyhetsbrev, eller melde fra til NON DOS på web@nondos.no.
Les mer om personvernvilkårene til MailChimp her.


Woocommerce – tjeneste for netthandel

Denne informasjonen er relevant for deg som bestiller varer for en bedrift med skjenkebevilling.

Hva vi samler og lagrer

Når du kjøper fra oss, ber vi deg om å oppgi informasjon, inkludert navn, faktureringsadresse, fraktadresse, e-postadresse, telefonnummer, brukernavn og passord. Vi bruker denne informasjonen til blant annet å:

 • sende deg informasjon om din konto og bestilling
 • svare på dine forespørsler, inkludert tilbakebetalinger og klager
 • behandle betalinger og forhindre svindel
 • opprette din konto i nettbutikken vår
 • overholde alle juridiske forpliktelser vi har, som å beregne skatt
 • forbedre våre butikktjenester
 • sende deg markedsføringsmeldinger, hvis du velger å motta dem

Når du oppretter en konto, lagrer vi ditt navn, adresse, e-post og telefonnummer, som vil bli brukt i forbindelse med bestillinger.
Som hovedregel tar vi kun vare på opplysninger om deg så lenge vi trenger dem til de formål som opplysningene er samlet inn til, og til vi ikke lenger er lovpålagt å beholde dem. Vi vil for eksempel ta vare på ordreinformasjon i minst 5 år av regnskaps- og skattemessige årsaker. Dette inkluderer navn og e-postadresse samt faktura- og leveringsadresse.
Vi bruker også informasjonskapsler for å holde oversikt over innholdet i handlekurven mens du besøker nettstedet vårt og for å at nettsiden skal vite om du er logget inn eller ikke.

Hvem som har tilgang

Ansatte i NON DOS har tilgang til informasjonen du oppgir til oss for å gjennomføre bestillinger, behandle refunderinger og gi deg kundestøtte. Dette gjelder:

 • ordreinformasjon, slik som hva som er kjøpt, når det ble kjøpt og hvor det skal bli fraktet til
 • kundeopplysninger som for eksempel navn, e-postadresse samt faktura- og leveringsadresse.

Hva vi deler med andre

Vi deler kun opplysninger med Skanlog som hjelper oss med å behandle bestillinger og levere varer, og med Tripletex som vi bruker til fakturering. Les mer om Skanlog her og Tripletex her.


Informasjonskapsler (cookies)

På dette nettstedet benytter vi oss av Google Analytics for bedre å kunne forstå hvordan besøkende benytter nettstedet. Informasjonen som samles inn er anonymisert og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Google Analytics lagrer data i 14 måneder før de slettes.

Vi benytter informasjonskapsler som lagres på din PC. Informasjonskapsler er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Informasjonskapselen brukes for eksempel til å registrere hvor brukeren beveger seg på nettstedet.

Normalt sett er de fleste nettlesere stilt inn til å godta informasjonskapsler. Vi gjør oppmerksom på at du kan slette informasjonskapsler ved å følge instruksjonene for sletting av informasjonskapsler i din nettleser. Du finner informasjonen om dette i «Hjelp»-funksjonen i nettleseren din. Vær oppmerksom på at å begrense tilgangen til informasjonskapsler kan påvirke funksjonaliteten på nettstedet vårt.

Les mer om personvernreglene for tjenester fra Google her.